Woning professioneel laten schoonmaken na overlijden

Het laten schoonmaken van een woning na overlijden is erg belangrijk. Toch wordt dit vaak nog vergeten of door betrokkenen of nabestaande zelf gedaan. Pas op, er schuilen een aantal gevaren en risico‘s achter deze beslissing. Er is veel expertise vereist om de lijkgeur en ziektekiemen volledig en voorgoed te elimineren. Een particulier of een regulier schoonmaakbedrijf beschikt niet over de nodige kennis of middelen om zon schoonmaak op een veilige en juiste manier uit te kunnen voeren.

Schoonmaak na overlijden is niet zomaar een schoonmaak

Wanneer een woning na overlijden verkocht moet worden, is het van cruciaal belang dat deze op een verantwoorde manier wordt gereinigd. Als hier niet voor wordt gekozen en er later blijkt dat er geen professionele schoonmaak is uitgevoerd, kan dit leiden tot ongedierte en andere juridische problemen. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om altijd volledig professioneel schoon te maken voordat de woning wordt opgeleverd.

Wat kost een schoonmaak na overlijden? Of wat is de prijs van een schoonmaak na overlijden?

De kosten van een specialistische schoonmaak na overlijden kunnen variëren en sterk uiteenlopen op basis van verschillende factoren.

Indicatie van de kosten